“Έχει ο καιρός γυρίσματα” – Καλοκαίρι

19 Ιουνίου 2014 at 14:33

Το καλοκαίρι έφτασε! Το σχολείο κλείνει και προς το παρόν το ταξίδι μας τελειώνει. Περάσαμε καταπληκτικά, περνώντας από εποχή σε εποχή. Τώρα θα ξεκουραστούμε, θα κολυμπήσουμε στις καταγάλανες θάλασσές μας, θα κάνουμε εκδρομές, θα παίξουμε με την ψυχή μας? Ραντεβού το Σεπτέμβρη!

 


Share Button

«Έχει ο καιρός γυρίσματα ? Άνοιξη»

19 Ιουνίου 2014 at 13:00

Έχει ο καιρός γυρίσματα? κι εμείς με το όχημα του χρόνου φτάσαμε στο τέλος της άνοιξης. Οι αποσκευές μας είναι γεμάτες δώρα που μας χάρισε η πιο μυρωδάτη και πολύχρωμη εποχή. Σας τα προσφέρουμε με μεγάλη χαρά, αλλά, δυστυχώς, πρέπει να φύγουμε αμέσως. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση κι αυτής της σχολικής χρονιάς. Μόλις που προλαβαίνουμε να κάνουμε ένα σύντομο καλοκαιρινό ταξιδάκι. Στη γιορτή λήξης του σχολικού έτους, στις 13 Ιουνίου 2014,  σας αποχαιρετούμε με το θεατρικό μας, «Έχει ο καιρός γυρίσματα». Και μετά? διακοπές!!!


Share Button

Το νερό …

18 Ιουνίου 2014 at 11:09

Οι μαθητές της Δ τάξης του σχολείου μας φέτος στα πλάισια της Ευέλικτης Ζώνης ασχολήθηκαν με ένα Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Αγωγής με θέμα το νερό. Τα παιδιά συνεργάστηκαν, αναζήτησαν πληροφορίες, αντάλλαξαν απόψεις, δούλεψαν σε ομάδες , προβληματίστηκαν και τελικά ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα έχοντας συνειδητοποιήσει τη σπουδαιότητα του πολύτιμου αυτού αγαθού και έχοντας ευαισθητοποιηθεί τόσο σε θέματα μόλυνσης όσο και σε θέματα που αφορούν στην σωστή χρήση του νερού από όλους μας.


Share Button